Γαλλικά για παιδιά

Η Γαλλική γλώσσα είναι η τρίτη από τις Ρομανικές γλώσσες από άποψη αριθμού ομιλητών ως μητρική γλώσσα, μετά την Ισπανική και την Πορτογαλική, αλλά η μόνη με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους.

Το 2006 ήταν η 4η ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο με 520 εκατομμύρια ομιλητές, στην Ευρώπη ομιλείται από 72 εκατομμύρια γαλλόφωνους ως μητρική γλώσσα. Είναι επίσημη γλώσσα σε διάφορες κοινότητες και οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Σήμερα παραμένουν μαζί με τα αγγλικά και τα ισπανικά ως ισχυρή γλώσσα στη διπλωματία.

100%

Επιτυχία

Όλοι οι σπουδαστές μας πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις σε ποσοστό 100% τα τελευταία 4 χρόνια.

21

Χρόνια Εμπειρίας

Η αφοσίωση στο έργο μας, τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών των μαθητών μας, δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως εμείς, στην Intellect, γνωρίζουμε καλά εδώ και 2 δεκαετίες.

2

Σχολές

Σε Περαία και Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Διπλώματα

Οι σπουδαστές μας προετοιμάζονται για τα όλα τα πτυχία της Γαλλικής γλώσσας. Το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνει εξετάσεις και γλωσσικές δοκιμασίες στη γαλλική γλώσσα που επικυρώνουν επίσημα το επίπεδο γνώσης.

DELF-DALF

Στους υποψήφιους που έχουν επιτύχει στις εξετάσεις, χορηγείται ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα με συγκεκριμένα κριτήρια προσόντων, που ορίζονται από ειδικούς σε ευρωπαικό επίπεδο τα οποία εγγυώνται τη διεθνή φήμη και αναγνώριση αυτών των διπλωμάτων στην αγορά εργασίας και στους επίσημους ευρωπαικούς και διεθνείς οργανισμούς. Οι εξετάσεις DELF – DALF μπορούν να διεξαχθούν σε όλα τα γαλλικά ινστιτούτα και αρμόδια εξεταστικά κέντρα ανά τον κόσμο.

Το νέο σύστημα εξετάσεων περιλαμβάνει έξι ανεξάρτητα διπλώματα, εναρμονισμένα με τα έξι επίπεδα του ευρωπαϊκού πλαισίου, χωρίς προαπαιτούμενες ενότητες. Μια εκδοχή για εφήβους οργανώνεται για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2 και τα μέσα είναι προσαρμοσμένα στην εφηβική ηλικία.

Διπλώματα SORBONNE

Είναι διπλώματα που χορηγούνται σε ξένους υποψήφιους από το πανεπιστήμιο της Σορβόννης-Παρίσι IV.

Τα πτυχία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Université Paris- Sorbonne απευθύνονται σε μη γαλλόφωνους σπουδαστές της γαλλικής γλώσσας που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σε αυτή. Οι υποψήφιοι εξετάζονται κυρίως μέσα από το πρίσμα της γαλλικής λογοτεχνίας και το γαλλικού πολιτισμού.

Για τα επίπεδα Β1, Β2 η εξέταση της γλώσσας γίνεται με ασκήσεις γραμματικής καθώς και ερωτήσεις κατανόησης λογοτεχνικού κειμένου. Η εξέταση κατανόησης προφορικού λόγου άπτεται ενός λογοτεχνικού κειμένου και ασκήσεων διάκρισης των ήχων της γαλλικής.

Τα μεγαλύτερα επίπεδα C1, C2 έχουν καθαρά λογοτεχνική προσέγγιση της γλώσσας, για κάθε εξεταστική περίοδο ορίζονται 2 λογοτεχνικά έργα πάνω στα οποία καλούνται να εξεταστούν οι υποψήφιοι. Παράλληλα εξετάζονται οι γνώσεις στο γαλλικό πολιτισμό και τη γαλλοφωνία.

*Σημαντική επισήμανση : Επιλέγουμε αποκλειστικά εξετάσεις υψηλού κύρους όπως οι εξετάσεις των Πανεπιστημίων του Cambridge & Michigan.

Πρόγραμμα σπουδών

french_teacher

Ο χρόνος σπουδών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την ηλικία των μαθητών. Σε περιπτώσεις εφηβικών τμημάτων υπάρχει η δυνατότητα επιτάχυνσης του προγράμματος.

1ος χρόνος

Επίπεδο Α1

2ος χρόνος

Επίπεδο Α2

3ος χρόνος

Επίπεδο Β1

4ος χρόνος

Επίπεδο Β2

5ος χρόνος

Επίπεδο C1

6ος χρόνος

Επίπεδο C2

Αγγλικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Γαλλικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Γερμανικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Ιταλικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Ισπανικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

en_USEnglish

Your Shopping cart

Close