Αγγλικά για παιδιά

Χάρη στο αποκλειστικό πρόγραμμα σπουδών μας οι μαθητές μας αποκτούν το επίπεδο C2 (Proficiency in English) στον ίδιο χρόνο που τα κλασικά προγράμματα σπουδών φτάνουν στο επίπεδο Β2 (First Certificate in English).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά με μικρό αριθμό μαθητών στο σχολείο μας στην Περαία, πριν από περίπου μια δεκαετία, και πλέον εφαρμόζεται συνολικά στους μαθητές που ξεκινούν τις σπουδές τους σε εμάς.

100%

Επιτυχία

Όλοι οι σπουδαστές μας πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις σε ποσοστό 100% τα τελευταία 4 χρόνια.

21

Χρόνια Εμπειρίας

Η αφοσίωση στο έργο μας, τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών των μαθητών μας, δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως εμείς, στην Intellect, γνωρίζουμε καλά εδώ και 2 δεκαετίες.

2

Σχολές

Σε Περαία και Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Αποκλειστική Μέθοδος Διδασκαλίας

Proficiency in English

Αποκλειστικό πρόγραμμα σπουδών για αποκτηση επιπέδου C2 (Proficiency in English) 10ετές δοκιμασμενο πρόγραμμα σπουδών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά με μικρό αριθμό μαθητών στο σχολείο μας στην Περαία, και πλέον εφαρμόζεται συνολικά στους μαθητές που ξεκινούν τις σπουδές τους σε εμάς, ύστερα απο μεγάλα ποσοστά επυτυχίας.

Έμπειρους Καθηγητές!

Οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να αγαπούν τη μάθηση και να χαίρονται τη διαδικασία χωρίς στρες και πίεση! Μέσω επιλογής κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού, με μεθόδους σύγχρονες και διαδραστικές που περιλαμβάνουν τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά διδάσκονται, εξελίσσονται αλλά και εξοικειώνονται με τις αρχές και τη φιλοσοφία των εξετάσεων που θα κληθούν, στην πορεία, να αντιμετωπίσουν.*

Διαρκής Αξιολόγηση

Οι μαθητές αξιολογούνται και οι αδυναμίες τους,  αντιμετωπίζονται εγκαίρως. Οι γονείς ενημερώνονται τακτικά για την επίδοση των παιδιών τους. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και οι μαθησιακές ανάγκες της ηλικίας ιδιαίτερες, θεωρούμε τη συνεργασία με τους γονείς υψίστης σημασίας προκειμένου, μαζί, να δώσουμε τη δυνατότητα στο κάθε παιδί ξεχωριστά να αναπτύξει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

*Σημαντική επισήμανση : Επιλέγουμε αποκλειστικά εξετάσεις υψηλού κύρους όπως οι εξετάσεις των Πανεπιστημίων του Cambridge & Michigan.

Πρόγραμμα σπουδών

english-class-steps

Ο χρόνος σπουδών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την ηλικία των μαθητών. Σε περιπτώσεις εφηβικών τμημάτων υπάρχει η δυνατότητα επιτάχυνσης του προγράμματος.

Year 1

A & B Junior

Year 2

 A senior

Year 3:

B senior

Year 4

C senior

Year 5

Pre-FCE- Intro to FCE

Year 6

FCE exams (December), C1

Year 7

C2 exams in May

Αγγλικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Γαλλικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Γερμανικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Ιταλικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

Ισπανικά για παιδιά

Δείτε περισσότερα

en_USEnglish

Your Shopping cart

Close