Αγγλικά για Ενήλικες

Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε ότι αφορά στους ενήλικες σπουδαστές παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα: στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, υπάρχει ήδη μία βάση γνώσης, σε διαφορετικά κατά περίπτωση επίπεδα, η οποία αποκτήθηκε είτε μέσω επίσημης εκπαίδευσης στο παρελθόν είτε με προσωπική ενασχόληση (False Beginners) ενώ οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν μηδενική γνώση της Αγγλικής (Complete Beginners) είναι σπάνιες.

Λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής, τα τμήματα ενηλίκων διαχωρίζονται σε εκείνα των Complete Beginners και σε εκείνα των False Beginners. Το πρόγραμμα σπουδών που παρουσιάζεται στη συνέχεια αφορά στην πρώτη κατηγορία (Complete Beginners). Στην περίπτωση των False Beginners προχωρούμε σε αξιολόγηση του κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά και, ανάλογα με το επίπεδο γλωσσομάθειας, διαμορφώνουμε σε συνεργασία μαζί του ένα εξατομικευμένο πλάνο σπουδών, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, και το οποίο ενδέχεται, συνεπώς, να διαφέρει ανά περίπτωση.

100%

Επιτυχία

Όλοι οι σπουδαστές μας πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις σε ποσοστό 100% τα τελευταία 4 χρόνια.

21

Χρόνια Εμπειρίας

Η αφοσίωση στο έργο μας, τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών των μαθητών μας, δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως εμείς, στην Intellect, γνωρίζουμε καλά εδώ και 2 δεκαετίες.

2

Σχολές

Σε Περαία και Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Πρόγραμμα σπουδών

adults_english

1ος χρόνος

Α1-Α2

2ος χρόνος

Β1

3ος χρόνος (1/2)

Β2 (εξετάσεις Δεκεμβρίου)

Συνολική διάρκεια  2,5 χρόνια. 

 

Επίπεδο C2 : 8 μήνες (Οκτώβριος- Μάιος) 

 

Επιπλέον,  οργανώνουμε εξειδικευμένα τμήματα προετοιμασίας για εξετάσεις TOEIC, IELTS, TOEFL καθώς και τις Πανελλήνιες εξετάσεις με μέσο όρο διάρκειας τους 3 μήνες.

en_USEnglish

Your Shopping cart

Close