ΠΤΥΧΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΠΤΥΧΙΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

University of Cambridge

Οι εξετάσεις Cambridge English παρέχουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που αποδεικνύει το επίπεδό σας στην αγγλική γλώσσα. Το Intellect σας προετοιμάζει για τα πτυχία Cambridge English: First (FCE) for Schools (Επίπεδο CEFR B2) – Cambridge English: Advanced (CAE) (Επίπεδο CEFR C1) – Cambridge English: Proficiency (CPE) (Επίπεδο CEFR C2).

https://www.cambridgeenglish.org/gr/

University of Michigan

H Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει τις εξετάσεις του Michigan University . Στο Intellect έχουμε μακρά εμπειρία στην προετοιμασία εξετάσεων τύπου – ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) & ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English), καθώς και της Hellenic American Union: BCCE (Basic Communication Certificate in English) ALCE (Advanced Level Certificate in English)

https://www.hau.gr/?i=hau.el.home

IELTS

Tο κορυφαίο και πιο δημοφιλές test Αγγλικών για σκοπούς μετανάστευσης και πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση. Παρέχουμε πλούσιο υλικό προετοιμασίας και υποστήριξης ώστε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αποδείξουν επιτυχώς τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα σε χιλιάδες οργανισμούς παγκοσμίως.

https://www.ielts.org/

TOEFL

Το TOEFL (Test of English as a Foreign Language) είναι η δημοφιλέστερη εξέταση αγγλικής στον κόσμο. Μετρά την ικανότητά κατανόησης και χρήσης της αγγλικής γλώσσας και αποτελεί προαπαιτούμενο για την αποδοχή φοιτητών σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

https://www.hau.gr/?i=examinations.el.toefl

TOEIC

TOEIC (Test Of English for International Communication.)

Η πιο ευέλικτη λύση για ενήλικες που χρειάζονται μια γρήγορη αλλά αξιόπιστη πιστοποίηση του επιπέδου τους στην Αγγλική γλώσσα. Με εβδομαδιαίες εξετάσεις, αποτελέσματα εντός 10 ημερών και υπό προϋποθέσεις δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης το TOEIC είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που παρέχεται από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση για όλους εσάς.

Πιστοποιεί επίπεδα από Β1 εώς C1 και αναγνωρίζεται από όλους τους φορείς του Δημοσίου.

https://www.hau.gr/?i=examinations.el.toeic

Προετοιμασία για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Στo Intellect Peraia υπάρχουν προγράμματα προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα της αγγλικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις, που διοργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας, για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.