ΑΓΓΛΙΚΑ

Η σύγχρονη Αγγλική Γλώσσα κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας. Αποτελεί μία από τις συνολικά 6 επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε. και μία από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι η μητρική γλώσσα του 5,5% του παγκόσμιου πληθυσμού, τρίτη στην αντίστοιχη κατάταξη πίσω από τα Κινέζικα (14,1%) και τα Ισπανικά (5,9%).Στην λίστα των γλωσσών με βάση τον αριθμό των ατόμων που τις μιλούν ακόμα και αν δεν είναι η μητρική τους γλώσσα, οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τα Αγγλικά στην πρώτη θέση καθώς υπολογίζεται ότι Αγγλικά μιλούν περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Δεν θα ήταν λοιπόν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για το απόλυτο γλωσσσικό διαβατήριο, καθώς η γνώση της Αγγλικής είναι πλέον απαραίτητη όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για λόγους ουσιαστικής επιβίωσης τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

ΠΤΥΧΙΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 F.C.E. |  E.C.C.E | C.A.E. | C.P.E. | E.C.P.E. | TOEIC | TOEFL | IELTS  |  


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει τις εξετάσεις του Michigan University και το Intellect Peraia σας προετοιμάζει για τα πτυχία – ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) & ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English).

Καθώς επίσης και για τις εξετάσεις της Hellenic American Union: BCCE (Basic Communication Certificate in English) ALCE (Advanced Level Certificate in English) TOEIC (Τest of English for International Communication)

IELTS

Tο κορυφαίο και πιο δημοφιλές test Αγγλικών για σκοπούς μετανάστευσης και πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση. Παρέχουμε πλούσιο υλικό προετοιμασίας και υποστήριξης ώστε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αποδείξουν επιτυχώς τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα σε χιλιάδες οργανισμούς παγκοσμίως.

F.C.E. 

Το πιστοποιητικό Cambridge English: B2 First (FCE) for Schools – παλαιότερα γνωστό ως Cambridge Lower ή Cambridge First Certificate in English αποτελεί απόδειξη ότι μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε Αγγλικά σε επίπεδο που σας επιτρέπει να σπουδάσετε ή να εργαστείτε σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον.

C.A.E.

Το πιστοποιητικό Cambridge English: C1 Advanced (CAE) προσδιορίζει το ιδανικό επίπεδο γνώσης Αγγλικών για εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες και αποδεικνύει ότι ο κάτοχος μπορεί να ανταπεξέλθει σε απαιτητικές καταστάσεις.

C.P.E.

Το πιστοποιητικό Cambridge English: C2 Proficiency (CPE) – παλαιότερα γνωστό ως Cambridge Certificate of Proficiency in English – αποτελεί απόδειξη ότι γνωρίζετε άριστα την αγγλική γλώσσα, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε με ευχέρεια σε απαιτητικές ερευνητικές, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές περιστάσεις. Είναι η υψηλότερη πιστοποίηση Cambridge English.

Screenshot_37

Στo Intellect Peraia υπάρχουν προγράμματα προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα της αγγλικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις, που διοργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας, για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

logo-banner-1-3